Umění francouzské kuchyně 2 - Simone Becková

Akce
-50 %
Umění francouzské kuchyně 2 - Simone Becková
Kód9788074628665
AutorSimone Becková
Datum plánovaného vydání13.12.2018
Druh sortimentuKniha
ISBN978-80-7462-866-5
Jazykčeština
Platnost akce2019-12-31
Počet stran728
Rok vydání2015
Šířka16,8 cm
Tloušťka3,4 cm
VazbaPevná s přebalem lesklá
VydavatelJOTA
Výška23,7 cm
Běžná cena s DPH598 Kč
Sleva300 Kč 50 %
Cena s DPH s DPH298 Kč
Dostupnost:
Zajišťujeme u dodavatele
Kdy zboží obdržím Kdy zboží obdržím, pokud nyní objednám?
Julia Childová a Simone Becková přicházejí s pokračováním svého klasického díla, jehož se v Americe prodalo více než milion výtisků. Po vydání dnes velmi uznávané první knihy pilně pokračovaly v práci, bádaly a zkoušely další recepty klasických jídel i francouzské regionální speciality – vařily, radily se, ochutnávaly, zdokonalovaly. Svoje objevy a poznatky sepsaly do druhého svazku, brilantní sbírky receptů, které jednak rozšíří váš kulinářský repertoár, ale hlavně vám umožní postoupit na vyšší úroveň ve studiu umění francouzské kuchyně.

Druhá kniha je určena lidem, kteří budou chtít za použití běžných surovin a v běžně vybavené kuchyni okusit nebo si nostalgicky připomenout jedinečné příchutě a vůně Francie – oběd ve venkovské hospůdce v Provence či večer v noblesní pařížské restauraci.

Naleznete zde:
• první autentický, vyzkoušený recept na výrobu francouzského chleba,
• polévky včetně rybích a bisque z darů moře,
• masitá jídla od venkovské kuchyně až po slavnou haute cuisine,
• třináct skvělých receptů na pošírované kuře s omáčkou,
• lákavě sestavené zeleninové pokrmy,
• záplavu dezertů od jednoduchých až po absolutně velkolepé pochoutky.


Do rukou se vám dostanou jasné a prověřené návody, díky nimž si i vy budete moci uvařit speciality, jež byly donedávna k mání pouze u francouzských šéfkuchařů a mistrů pekařů. Každý nový základní recept je vypracován krok za krokem, s vybroušeným smyslem pro detail, kniha je také doplněna četnými kresbami.
hodnocení CBDB: Hodnocení knihy
Komentáře ke knize