Udírny a uzení - Egon Binder

-13 %
Udírny a uzení - Egon Binder
Kód9788024712611
Podnázevmaso - masné výrobky - ryby
AutorEgon Binder
ISBN80-247-1261-X
Počet stran112
Výška19 cm
Šířka13,2 cm
Tloušťka0,5 cm
Platnost akce2099-12-31
Kód v url132126
Druh sortimentuKniha
Jazykčeština
Rok dotisku2015
Rok vydání2005
VazbaBrožovaná bez přebalu lesklá
VydavatelGRADA
Běžná cena s DPH139 Kč
Sleva18 Kč 13 %
Cena s DPH s DPH121 Kč
Dostupnost:
Skladem 5 ks
Kdy zboží obdržím Kdy zboží obdržím, pokud nyní objednám?
Uzení je tradiční a oblíbený postup zpracování masa. V naší knize najdete informace nejen o druzích, možnostech a využití domácích udíren, ale i o správných postupech uzení. Zjistíte také, jak správně maso na uzení nasolit, okořenit, naložit do láku a připravit. Nabízíme vám recepty na přípravu různých druhů červených mas, drůbeže, domácích uzenin, ryb i zvěřiny.
hodnocení CBDB: Hodnocení knihy
Komentáře ke knize