Šéfkuchařův rok - Jiří Šlift

-15 %
Šéfkuchařův rok - Jiří Šlift
Kód9788024913261
AutorJiří Šlift
ISBN978-80-249-1326-1
Počet stran160
Výška24 cm
Šířka18 cm
Tloušťka1,2 cm
Kód v url169005
Druh sortimentuKniha
Jazykčeština
Rok vydání2010
VazbaPevná bez přebalu lesklá
VydavatelIKAR
Běžná cena s DPH399 Kč
Sleva60 Kč 15 %
Cena s DPH s DPH339 Kč
Dostupnost:
Skladem u dodavatele
Tento produkt nelze zakoupit
Kdy zboží obdržím Kdy zboží obdržím, pokud nyní objednám?
Čtvero ročních období v kuchyni Jiřího Štifta Hotel InterContinental, luxusní parník Queen Elizabeth II., hotel Alcron, vídeňská restaurace Le Siecle, Sea Grill v bruselském SAS Radisson hotelu, executive chef v Mandarin Oriental – to je jen krátký výčet kuchyní, kde vařil. S rybami a mořskými plody dokáže dělat kouzla. Nechává se inspirovat zlatou dobou české kuchyně 30. let minulého století a rozvíjí moderní trendy naší gastronomie. Rád promluví s hosty, poradí a osobně přijme objednávku. Hrášková polévka s mascarpone, mořský jazyk s ragú z jarní zeleniny, kuře pečené na zelenině s novými bramborami a rozmarýnem, tříbarevný salát „insalata tricolore“, šafránová paella, fíkovo-borůvkové clafoutis, na grilu uzený skotský losos se salátem caesar, králičí játra, ledvinky a hřbet s omáčkou z dijonské hořčice, pečená kachna s bílým zelím a chlupatým knedlíkem, domácí ravioli plněné ricottou a hříbky, taštičky plněné povidly s cukrem a vlašskými ořechy, kuře s celerovou omáčkou a knedlíčky, kokosové a ořechové bonbony, hovězí tartar s kapary a bylinkovým salátem...
hodnocení CBDB: Hodnocení knihy
Komentáře ke knize