Pěstujeme zeleninu - Robert Pokluda

Akce
-56 %
Pěstujeme zeleninu - Robert Pokluda
Kód9788087156360
AutorRobert Pokluda
ISBN978-80-87156-36-0
Počet stran140
Výška21 cm
Šířka14,8 cm
Tloušťka0,9 cm
Platnost akce2099-12-31
Kód v url106576
Druh sortimentuKniha
Jazykčeština
Rok vydání2009
VazbaBrožovaná bez přebalu lesklá
VydavatelTEMI
Běžná cena s DPH179 Kč
Sleva100 Kč 56 %
Cena s DPH s DPH79 Kč
Dostupnost:
Zajišťujeme u dodavatele
Kdy zboží obdržím Kdy zboží obdržím, pokud nyní objednám?
Zeleninu jíme pravděpodobně všichni, i ti nejzarytější masojedi. Jíme ji syrovou i vařenou či jinak upravenou a vydatně tím prospíváme svému zdraví. V zelenině získává naše tělo tolik potřebné minerální látky, nezbytné vitaminy – zejména C, a antioxidanty. Můžeme si ji opatřit víceméně v pestrém výběru po celý rok v obchodech. Ale což takhle si ji vlastnoručně vypěstovat? Vědět, jak byla ošetřována, co v ní je a že je absolutně čerstvá! A k tomu mít příjemný pocit vlastních zásluh o své zdraví a seberealizaci. Kdo z nás někdy nezatoužil po takovém sobě prospěšném počinu? K tomu, abychom si vypěstovali vlastní zeleninu, nepotřebujeme plantáže. Stačí kousek půdy za domem, záhonek či zákoutí. Jak si přitom počínat, abychom co nejlépe uspěli, poradí tato kapesní pěstitelská příručka. Její autor doc. Ing. Robert Pokluda, Ph.D. (nar. 1970), je odborníkem nadmíru povolaným. Působí na Mendelově zemědělské a lesnické univerzitě v jihomoravské Lednici a specializuje se na výzkum a pěstování zeleniny ve zdejších podmínkách. Do této příručky vybral na 60 oblíbených druhů, jež předvádí v autentických barevných fotografiích, a připojil k nim zevrubné informace o pěstování, odrůdách a chorobách. K pěstitelským radám doplnil i důležité údaje o výživové hodnotě a kuchyňském využití. Každý aktivní milovník zeleniny si s pomocí této knížky může dopřát nejen potěšení samozásobitele, ale i slast „zelených prstů“.
hodnocení CBDB: Hodnocení knihy
Komentáře ke knize