Cucina ceca - Stupka Petr, Eliášek Jan

Cucina ceca - Stupka Petr, Eliášek Jan
Kód9788073390501
Cena s DPH s DPHna dotaz
Dostupnost:
Nelze objednat
Tento produkt nelze zakoupit
Kdy zboží obdržím Kdy zboží obdržím, pokud nyní objednám?
Kapesní průvodce specifickými rysy české gastronomie. Publikace je rozdělena do 11 kapitol vztahujících se k českým svátkům a gastronomickým či společenským událostem během celého roku (zabijačka, masopust, Velikonoce, vinobraní, Vánoce, svatba). Součástí průvodce je množství krásných a lákavých barevných fotografií, stejně jako gastronomická mapa České republiky a pivní a vinný místopis.Jedinečný gastronomický průvodce ČESKÁ KUCHYNĚ čtenáře provede českými tradicemi a především jej seznámí s oblíbenými českými jídly a jejich recepty (svíčková na smetaně, bramborák, české knedlíky, aj.)